tirsdag, desember 19, 2006

Her har jeg vært. Hvor har du?




Stilig! På denne siden kan du lage en oversikt over hvilke land i Europa du har vært i. Prøv selv ved å klikke på linken på overskriften.

Sverige: Fint land, gode veier, fint språk og pene kvinner. De har Carola med sine hits. Et severdig land for den gjengse tobakk, kjøtt, snop eller fantaforbruker.

Tsjekkia. Et fotballag som overgår mye. Stolte over sin historie, god humor og passelig temperament. Praha er en fin by, med mye bra arkitektur. De har Petr Cech

Danmark. En riktig suser. Flatt som fy, fullemennene på utstilling, og god til å produsere filmer. De har skurken Le Chiffre i den nye Bond-filmen.

Polen: Billig. En kan kjøpe en landsbygd for et norsk huslån, og EU har fikset gode veier. Manko på mye, men Krakow har et fint torg med bra håndverk for det. Stor kontrast mellom landsbygd og storby. De har halvparten av alle snekkerene våre.

Tyskland: Litt oppskrytt. Berlin var for stor for min del. God kollektivtransport, i Dresden, Berlin, Kiel og Hamburg. Resten vet jeg fint lite om. Gode til å arrangere fotball VM. De har Onkel Jürg og Albert Einstein

Spania: AJAJAJ. Forsåvidt god stemning med sol, strand og piratkopier av det meste, men litt ensformig med de samme tingene overalt. De har Picasso.

Norge: Hva skal man si, fjell, finnmark og Marianne Rokne. Vi har bra med sportsutøvere og forurensende svartsaft.

André

1 kommentar:

Maren sa...

Du gløyme Tysklands stolthet: Michael Ballack. Han gjer for øyeblikket England til ein fin plass å være. Og europas nest beste fotball-liga blei også gløymd. Heia Tyskland!